Ruscona erősített gél lakkozás

Az erősített géllakkozás technikája azért született meg, mert a jól bevált hagyományos gél lakkozással szemben egyre nagyobb lett az elvárás. A nők imádták az 1-2 hétig tartó színes körmöket, de szerették volna, ha azok nem csak ilyen rövid ideig maradnak szépek. A mai modern manikűrök esetében a szín tartóssága mellett a géllakk erősítés is nagyban hozzájárult a hetekig tartó tartósságnak, köszönhetően a tökéletes állagnak és anyag mennyiség jó elhelyezésének.

Milyen fajta erősítő gél lakkok léteznek?

A műkörmös alapanyagokat gyártó cégeknek köszönhetően nemcsak clear/átlátszó színben léteznek ilyen alapok, hanem színezett formában is. Az évek óta trendnek számító nude színek megjelentek és hódító útjukra indultak a gél lakk alapoknál is.

A sokféle árnyalat közül minden bőrtípus megtalálja a hozzá megfelelőt és mára már a csillámos változatok is megjelentek, a vendégek és a szakemberek legnagyobb örömére.

A színezett alap abban az esetben is nagyon praktikus amikor halványabb, áttetszőbb színt vagy épp neon árnyalatú géllakot használunk az erősítés után, mert biztos, hogy így tökéletesebb lesz a fedés.

Technika és gyakorlás a lelke mindennek

Egy közepesen sűrű önterülő gél lakk alappal nagyon szép kisebb “C ívet” lehet készíteni, így a tökéletes tartósság hetekig biztosított. Fontos azonban hozzá a megfelelő technika elsajátítása és a gyakorlás. Gyakorolj, gyakorolj és megleszel elégedve a végeredménnyel!

A professzionális munkához és a tökéletes hatás eléréséhez mindenképpen egyféle márkát javasolunk használni, mivel a termékek egymásra épülnek és együtt fejtik ki legjobban a hatásukat.

Nálunk, a kímélő termékeket forgalmazó Rusconánál az a cél, hogy egy olyan márkát teremtsünk, mellyel komplex megoldásokat tudsz nyújtani a vendégeidnek, amellyel megkímélheted őket az esetlegesen kialakuló allergia tüneteitől. Velünk olyan professzionális termékekkel dolgozhatsz, amiknek a magas minőségét folyamatos innovációval, egyedi fejlesztésű anyagokkal és németországi, svájci laboratóriumi munkával és anyaggyártással érjük el.

MAKE UP BASE MASTER BASE SZÍNES GÉL LAKK ALAPOZÓ GÉL LAKK