Ruscona színes gél lakkok

Előző blogbejegyzésünkben részletesen átbeszéltük az erősített gél lakkozás titkait, így most lépjünk az alapok után egy réteggel feljebb.

Mi az, amit egy színes gél lakktól elvárhatunk?

Két nagyon fontos tényező van, amit figyelembe kell vennünk, ha a színes gél lakkokkal dolgozunk: az egyik a magasan pigmentáltság, a másik hogy az anyag megfelelő állagú legyen.

Napjainkban egy modern gél lakk nem lehet nagyon híg, munkádhoz mindig jól pigmentált, kissé sűrűbb állagú színes gél lakkot válassz. Léteznek egy rétegben fedő színek is, melyek meggyorsítják a munkánkat, így felére csökkenthető a felhordási idő.

Azonban minden esetben figyeljünk arra, hogy a gél lakk színe teljesen megmutassa magát, ezért keverjük fel használat előtt. Ritkábban használt színeknél erre fokozottan érdemes odafigyelnünk.

Ruscona színes gél lakkok

Mit kell figyelemben venni egy gél lakk márka kivlasztásánál?

A minőségi, pontos, precíz szalonmunkához elengedhetetlen a könnyed anyagkezelés. A gél lakk sűrűsége felel azért, hogy szépen, pontosan tudjuk felvinni a körömre, a jó pigmentáltság a fedőképesség tekintetében elengedhetetlen.

Maximum 2 rétegben kell, hogy szépen fedjenek a színek, több rétegben már fennáll a lehetősége a túl vastag anyagmennyiségnek és a ráncosodásnak. A géllakkozás folyamatánál az ecset kialakítása is meghatározó, minél pontosabb felvitel érdekében alkalmazzunk jól kialakított ecsetformájú gél lakkokat.

Ruscona színes gél lakkok

Milyen technikákat alkalmazhatunk a tökéletes fedés érdekében?

Kritikusabb színek esetén nagyon fontos az anyagmennyiség megfelelő meghatározása és az ecset helyes tartása. Amennyiben megfelelő a gél lakk kiválasztása és mindent jól alkalmazunk, akkor tökéletesen fognak fedni a színek. A natúr, nude, halvány rózsaszín árnyalatok alá javasolt színezett géllakk alapot használni, így a fedésük tökéletesíthető.

Ha a fentieknek megfelelően választunk gél lakkot, maximálisan végezhetjük a munkánkat és vendégeink is gyönyörű körömmel távozhatnak tőlünk!

A professzionális munkához és a tökéletes hatás eléréséhez mindenképpen egyféle márkát javasolunk használni, mivel a termékek egymásra épülnek és együtt fejtik ki legjobban a hatásukat.

Nálunk, a kímélő termékeket forgalmazó Rusconánál az a cél, hogy egy olyan márkát teremtsünk, mellyel komplex megoldásokat tudsz nyújtani a vendégeidnek, amellyel megkímélheted őket az esetlegesen kialakuló allergia tüneteitől. Velünk olyan professzionális termékekkel dolgozhatsz, amiknek a magas minőségét folyamatos innovációval, egyedi fejlesztésű anyagokkal és németországi, svájci laboratóriumi munkával és anyag gyártással érjük el.

Színes gél lakk Alapozó gél lakk Fény gél lakk Master base Master base Gél lakk eltávolító Gél lakk eltávolító eszköz