Cart0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.
Glitter HOLO-116-2

Glitter HOLO-116-2

Cikkszám: GPJ-116-2

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

Speciális csillámpor, mely tökéletes holografikus fényvisszaverődéssel rendelkezik a zselés körmök egyediségének fenntartása érdekében.

Elérhetőség: Nincs raktáron

560,00 Ft

Részletek

Ezek a csillámporok garantálják a különleges eredményt.. Különféle technikák használatával igazán gyönyörű effektusokat hozhat létre. A felhasználón múlik, melyik technikát választja. A csillámot használhatja francia vonal kialakításához, vagy akár az egész köröm felületén is alkalmazhatja. Ha ezt a technikát választjuk, a csillámokat a körömre a Fan ecsettel visszük fel, vagy bele is márthatjuk a csillámporba a körmöt. Ezt követően lekocogtatjuk a fölösleges csillámokat az ujjról, szükség esetén javítunk a körvonalakon, majd lámpában köttetjük.

TIPP: Az építőréteg felhelyezése előtt egy vékony átlátszó zselérétegbe helyezzük a csillámport, majd köttetés után erre alakítjuk ki a kívánt C – ívet. Az így készített köröm kevesebb nem kívánt csillámporral jár, akár az ecseten, vagy a fixálás esetén.
A csillámpor felvitelének másik módja, hogy egy kevés UV zselével összekeverjük a csillámot, és így visszük fel a körömfelületre. Egy kis tégelyben készítsen elő egy kevés zselét, adjon hozzá egy kevés csillámport és keverje össze. Ezt követően ráhelyezhetjük a keletkezett csillámos zselét a körömre. Lámpában köttetjük, ezután kialakítható a C-ív.

TIPP: Az ilyen típusú alkalmazáshoz ajánljuk a kisebb szemcseméretű csillámporokat.

Szemcsék mérete: 0,2 mm.

Csomagolás: 5ml

További információk

Színek Nem
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  * ** *** **** *****
Értékelés

Hasonló termékek