Cart0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.
Kézfertőtlenítő gél - Meggy

További képek

Kézfertőtlenítő gél - Meggy

Cikkszám: puri1

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

A GLAMORA PURI kézfertőtlenítőt imádni fogja.

Elérhetőség: Raktáron

1 299,00 Ft

Részletek

A GLAMORA PURI kézfertőtlenítőt imádni fogja. Több mint 70% alkoholt tartalmaz, tehát hatékonyan elpusztítja a baktériumokat és vírusokat, beleértve a Covid 19-et. Ellentétben sok "szárítóval", kellemes illatú, és nedvesíti a bőrt hidratáló összetevőinek köszönhetően. Szeretettel készült a Cseh Köztársaságban.

Használati útmutató: Vigyen a bőrre elegendő mennyiségben, és alaposan kenje el. A kéz fertőtlenítéséhez hagyja 30 másodpercig aktiválódni kezén.

Biztonsági megjegyzés: Tűzveszélyes folyadék. Súlyos szemirritációt, álmosságot és szédülést okozhat. Védje hőtől és nyílt lángtól. A termék használata közben minden körülmények között tilos a dohányzás.

ELSŐSEGÉLY: SZEMBE kerülés esetén: Óvatosan öblítse ki tiszta vízzel néhány percig. Ha kontaktlencséje van, akkor vegye ki. LENYELÉS ESETÉN: Hívja a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT vagy orvosát.

Tárolás: 0°C és 25°C közötti hőmérsékleten, zárt eredeti csomagolásban, élelmiszerektől, italoktól és állati takarmányoktól távol tartandó. Óvja a napfénytől és a hőforrástól.

Csomagolás: 50 ml.

További információk

Színek Nem
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  * ** *** **** *****
Értékelés