Cart0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Szállítási feltételek

A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi. Utánvétes rendelés esetén a GLS futárnak kell kifizetni a rendelés ellenértékét.

A szállítási díj bruttó 15 000 Ft feletti termékvásárlás esetén ingyenes, bruttó 15 000 Ft alatti termékvásárláskor 1 390 Ft.

Szállítási és fizetési feltételek

  1. A megrendelés visszaigazolását követően a Webáruház futár útján adja át a megrendelt terméke(ke)t.
  2. Átutalásos fizetés esetén a Vásárló köteles a számla teljes értékét a megadott bankszámlaszámra utalni, a számla kiállítását követő 8 munkanapon belül. A kiállított számla összege tartalmazza a szállítási költséget.
  3. A Weboldalon megrendelt termékeket a Webáruház a Vásárló által előzőleg megadott, a Vásárlónak e-mailben küldött megrendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen adja át. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. A futárszolgálat/posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a Vásárló köteles megfizetni.
  4. Amennyiben a Webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni.
  5. Csak sérülésmentes csomagot vegyen át, minden esetben a futár előtt ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítással kapcsolatos kifogásokat a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével kell dokumentálni. A csomag átvételére és ellenőrzésére a Vásárló által megjelölt címen található bármely olyan személy jogosult, aki a Vásárló által megjelölt címen életvitelszerűen, vagy munkakörénél fogva tartózkodni jogosult.