0item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.
Ruscona oktatás Bakos Erika

KÉSZÜLJ A KARÁCSONYRA VELÜNK 10 ELKÉPESZTŐ KÖRÖMDÍSZÍTÉSSEL!

RUSCONA KARÁCSONYI PRÉMIUM DÍSZÍTŐ KÉPZÉS A VILÁG- és OLIMPIAI BAJNOKKAL, BAKOS ERIKÁVAL!

10 ÜNNEPI ÉS TÉLI MINTA A CSODÁLATOS KÖRMÖKHÖZ. CSAK ESZKÖZÖKET KELL HOZNOD, AZ ANYAGOT MI ADJUK NEKED!

Olyan technikákat tanulhatsz meg amelyekkel a karácsonyi körmöket, könnyedén, gyorsan és biztos kézzel elkészítheted, így minden vendéged elégedett lesz a karácsonyi dömping idején.

EZEKET A DÍSZÍTŐ TECHNIKÁKAT A RUSCONA HIPOALLERGÉN ANYAGAIVAL TANULHATOD MEG, AMELYEK TÖKÉLETESEK A PROFESSZIONÁLIS ÉS GYORS SZALONMUNKÁHOZ. EZ A LEGFONTOSABB SZÁMODRA, A MINŐSÉG, A GYORSASÁG ÉS A PROFESSZIONÁLIS ANYAG. EZT MOST EGYBEN BIZTOSÍTJUK SZÁMODRA!

A RUSCONA MINDEN ANYAGA ÉS ELEME TÖKÉLETES A PROFESSZIONÁLIS MUNKÁHOZ!

A Ruscona szlovákiai márka több éves felkészülés után 5 éve született és mára már 4 országban ismerik és szeretik a kéz- és lábápoló szakemberek. A márka tulajdonosa saját elképzelései és ötletei alapján németországi és svájci laboratóriummal együttműködve folyamatosan fejleszti anyagait a szakmai elvárásoknak és innovációknak megfelelően. A termékpaletta megállíthatatlanul bővül.

ruscona köröm ruscona köröm ruscona köröm ruscona köröm ruscona köröm ruscona köröm

A KÉPZÉS IDŐPONTJA: 2020. NOVEMBER 27.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 10.00-17.00

HELYSZÍN: OKTATÓTEREM - 1075 Budapest, Károly krt. 3/A - Istanbul terem. Budapest belvárosában az Astoria mellett. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

A KÉPZÉS ÁRA: 10 990 Ft- LIMITÁLT A LÉTSZÁM!

ruscona ombren díszítések

Az ár tartalmazza:

  • oktatás
  • anyagok
  • 10 % kedvezményre jogosító kuponkód a webáruházban történő vásárlásra
  • 10 % helyszíni kedvezmény vásárlás esetén
  • TANUSÍTVÁNY

A képzés árát erre a bankszámlaszámra kérjük elutalni: Rákos Zsuzsanna, Raiffeisen Bank: 12083002-01493543 - 00100002 (a közleménybe nem kell semmit írni)

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

OKTATÓ

Bakos Erika oktató

Bakos Erika
Világbajnok kézápoló és lábápoló mester

"2009-ben kezdtem igazán élni ebben a szakmában, akkor kezdtem versenyezni, és akkor választottam egy mottót magamnak, ami szerint a mai napig dolgozom :"soha ne legyél középszerű" 2010-ben álltam dobogón először, Miskolcon a Kézműves Kupán, azóta több mint 60 versenyen vagyok túl, legjobb eredményeim : -7-szeres Magyar Díszítő Bajnok -4-szeres Olimpiai Bajnok, London -2013.Világbajnoki Cím,München -2017.Long Beach, California 2.hely -2017.Las Vegas, Nailpro Kupa 1.hely -2018.Las Vegas Nailpro Kupa kettő arany és egy bronz érem, valamint a legsikeresebb európai versenyző cím.
-2018 Nemzet műkörmöse
-2019 Az év szakoktatója
A versenyzés mellett, 2012-ben elvégeztem a minősített szakoktatói képzést, valamint 2017-2018 - ban a Kézápoló és Lábápoló Mester vizsgát is letettem "

AZ OKTATÁSRA CSAK ESZKÖZÖKET KELL HOZNOD, HISZEN AZ ANYAGOT MI ADJUK NEKED!

A SZÜKSÉGES ECSETEKET KEDVEZMÉNYESEN MEGVÁSÁROLHATOD WEBÁRUHÁZUNKBAN! EHHEZ NEM KELL MÁST TENNED, MINT KIFIZETNI A RÉSZVÉTELI DÍJAT ÉS CSATLAKOZNI EHHEZ A CSOPORTHOZ: RUSCONA KARÁCSONYI PRÉMIUM DÍSZÍTŐ KÉPZÉS BAKOS ERKÁVAL.

Jelentkezési űrlap

Az ön adatai

Az adatok továbbítását a képzésben részvevő személy előzetesen írásban vagy a Ptk. 6:7. § (3) bekezdése szerinti módon megtett jognyilatkozatában megtilthatja. Ez esetben a felnőttképző nem tud tanúsítványt kiállítani.

Tájékoztatjuk, hogy a felnőttképző a 2013. évi LXXVII. törvény 15.§ (1) bekezdés a) pont ab) alpontja alapján a képzésben résztvevő személy természetes személyazonosító adataira, elektronikus levelezési címére, adóazonosító jelére vonatkozó adatot szolgáltat a felnőttképzési államigazgatási szerv részére a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszerében.

Egyetértek a személyes adatok feldolgozásával.

* Kötelező mezők

Elállási nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akcióinkról, kedvezményes kuponjainkról?

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Slavomíra Skýpalová - RUSCONA cég a nevemet és e-mail címemet felhasználva termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve, hogy a megadott adataimat e célból kezelje.

A hírlevél-feliratkozással egyetértek a személyes adatok feldolgozásával