Cart0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ruscona színes gél lakkokMi az, amit egy színes gél lakktól elvárhatunk?
Két nagyon fontos tényező van, amit figyelembe kell vennünk, ha a színes gél lakkokkal dolgozunk: az egyik a magasan pigmentáltság, a másik hogy az anyag megfelelő állagú legyen.

Tovább a cikkhez
Blog,

Ruscona erősített gél lakkozásAz erősített géllakkozás technikája azért született meg, mert a jól bevált hagyományos gél lakkozással szemben egyre nagyobb lett az elvárás. A nők imádták az 1-2 hétig tartó színes körmöket, de szerették volna, ha azok nem csak ilyen rövid ideig maradnak szépek. A mai modern manikűrök esetében a szín tartóssága mellett a géllakk erősítés is nagyban hozzájárult a hetekig tartó tartósságnak, köszönhetően a tökéletes állagnak és anyag mennyiség jó elhelyezésének.

Tovább a cikkhez
Blog,
Ruscona nail blog

Kedves Szakemberek!
A Ruscona márka blogjában folyamatosan bemutatunk nektek technikákat, díszítéseket, egyedi megoldásokat minőségi anyagainkból. A hétköznapi szépségápolásban nagyon fontos, hogy olyan márkákat használjunk, ami a legkevésbé káros szervezetünkre. Ez nagyon fontos a körömápolásban és a műkörömépítésben is. A német alapanyagok, kiváló minőséget képviselnek, ezért bátran ajánljuk mindenkinek.

Tovább a cikkhez
Blog,